blog eerste verjaardag idee

blog eerste verjaardag idee

Eerste verjaardag tijdcapsule idee

Vier jij binnenkort de eerste verjaardag van jouw kindje? Maak dan deze geweldige tijdcapsule voor mooie herinneringen!

In juli 2022 vierden wij Bliss haar eerste verjaardag. Naast de cadeautjes die zij zou krijgen wilden wij dat zij ook iets speciaals zou krijgen, iets blijvends. Zodat zij er op haar 18e verjaardag nog plezier aan beleefd. Wij vroegen de visite om een foto, brief of kleinigheidje voor Bliss mee te nemen, die ze niet meteen zou uitpakken.

Wij wilden voor Bliss een herinneringen box maken. Een soort tijdcapsule, die zij pas mocht open maken en bekijken op haar 18e verjaardag. Zo kon zij bewust zien wie er op haar allereerste verjaardag waren geweest. Met wie zij deze feestdag heeft gedeeld. Sommigen zijn er dan niet meer, des te mooier de herinnering. Iedereen is heel creatief bezig geweest; handgeschreven briefjes, kleine cadeautjes, foto’s met op de achterkant de namen van degene die op de foto staan, USB-sticks met korte video’s aan Bliss gericht en een heel mapje met allerlei leuke berichten / krantenknipsels uit haar geboortejaar. Geweldig!

Bliss in 2022 met haar cadeautjes

Al deze cadeautjes mag zij uitpakken op 6 juli 2039, haar 18e verjaardag. We zijn super benieuwd hoe zij dat gaat vinden! Hopelijk zijn wij er dan nog bij. Zelf ben ik altijd nieuwsgierig geweest naar de geschiedenis van alles, vooral mijn familie stamboom. Deze ben ik dan ook al jaren aan het uitzoeken. Hopelijk heeft Bliss dit enthousiasme ook geërfd en is zij later blij met haar herinneringen box!

Wil jij meer leuke tips of activiteiten voor jou en je kind? Neem eens een kijkje bij Blissly Bear in de webshop voor super leuke en interactieve printables!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *