blog moederdag cadeau idee

blog moederdag cadeau idee

Moederdag cadeau inspiratie

Inspiratie voor een betaalbaar, uniek en creatief cadeau dat kinderen zelf kunnen maken voor moederdag. Download, print en ga aan de slag!

Moederdag staat voor de deur. Tijd om een cadeau uit te kiezen dat de kinderen kunnen geven. Inmiddels wordt je bedolven onder de reclame op tv, social media en in het plaatselijke weekblad. Het is gewoon tè veel om uit te kiezen. Zo veel, dat je eigenlijk geen inspiratie hebt. De helft valt al af, want dat is te duur. Vervolgens kijk je naar wat overblijft… maar het meeste heb je al gegeven. Wat is er dan leuk, persoonlijk, creatief of een mooie herinnering om te geven? Dat lees je hier!

Voor moederdag wordt er tegenwoordig niet alleen aan moeders gedacht. Die zijn er in alle vormen: bonus moeders, alleenstaande moeders, ondernemende moeders en helaas ook zieke moeders. Maar ook moeders van moeders, oftewel oma’s! Die worden tegenwoordig ook flink verwend met moederdag. Oma’s aan de top! Maarja, wat geef je ze? Weer bonbons? Hun favo douchegel? Of een standaard cadeaubon? Het is tijd… om creatief te zijn!

De oplossing voor een betaalbare, unieke moederdag creatie

Voor kinderen is er een hele leuke manier om zelf een cadeau te maken, overladen met creativiteit en liefde. Over aan aantal jaar kan er samen nog naar gekeken kan worden: “Mam, weet je nog?” Je hebt er maar 3 dingen voor nodig: Een printer, kleurtjes / verf en papier. En het leuke is… ze zijn nog betaalbaar ook!, Hier staat mijn top 3 van favoriete zelfgemaakte, printbare cadeaus die zorgen voor een glimlach en een mooie herinnering voor aan de muur:

1. Versier een paardenbloem met gekleurde vingerafdrukken – Print de 10 bladzijden met verschillende paardenbloemen uit en ga aan de slag met de mooiste kleuren verf! Op elke bladzijde staat een andere wens voor mama (of oma) en sommige zijn zelf invulbaar. Even laten drogen en inlijsten. Wedden dat deze creatie zeer gewaardeerd word?

Moederdag cadeau inspiratie voor kinderen

2. Maak een handafdruk! – Maak een afdruk van je hand, dat is ook leuk voor later om terug te zien! (Misschien ook voor de kleinkinderen.) Er zijn 3 verschillende pagina’s met leuke prints om mee te spelen. Oma vind dit ook hartstikke leuk!

moederdag cadeau inspiratie voor kinderen

3. Kleur en knutsel een bosje bloemen – Deze is ook heel populair bij mijn dochter. Lekker uitleven met kleurpotloden en de fantasie de vrije loop laten om dat mooie cadeau te maken. Vul een mooie boodschap in als je klaar bent, knip, plak en voilà: Een bosje bloemen dat langer meegaat dan een week! Ook deze kun je inlijsten en een mooi plekje aan de muur geven.

inspiratie betaalbaar moederdag cadeaut oma

Hoe leuk!

Deze cadeaus zijn heel populair, mede omdat ze een persoonlijk tintje hebben. Met dromerige blik geef ik het cliché toe: Ze worden zo snel groot… Op deze manier heb je een mooi gebaar dat voor een glimlach zal zorgen bij je moeder of oma!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *