Over Mij


Hoi! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt!

Mijn naam is Michelle, 37 jaar en ik woon samen met mijn man Patrick, dochter Bliss van 2,5 jaar, 2 honden van 16, een kat van 17 en een hamster in Udenhout. Oorspronkelijk komen we uit Den Haag, maar zijn in 2022 naar Brabant verhuisd.

Naast het mama zijn, wat ik fantastisch vind, ben ik ook eigenaresse van Blissly Bear waar je allemaal betaalbare, handgemaakte producten vind zoals bijvoorbeeld Whipped Soap en Zepen. Deze maak ik samen met Bliss.

Ooit had ik een blog (zo is mijn vorige webshop Piece of Mies begonnen) die ik een tijd geleden heb omgezet in een vlog. Toen ik in 2023 de diagnose baarmoederhalskanker kreeg, merkte ik dat ik het ‘van me afschrijven’ wel miste. Ik ben daarom weer een blog begonnen en neem jullie mee in het moederschap, ondernemerschap en deel ik leuke uitjes en tips met jullie.

Je zult het vast al gezien hebben: Ook kun je hier in de webshop terecht voor super leuke en educatieve Printables van The Printables Club. In mijn leven heb ik het nodige mogen ervaren waardoor ik deze printables en E-Books heb gemaakt om anderen te helpen die een duwtje in de rug nodig hebben of inspiratie nodig hebben om leuke kinder activiteiten te doen!

Je kunt me volgen op verschillende social media kanalen, lijkt me super gezellig! Heb je vragen kun je me altijd een DM sturen.

Veel liefs, Michelle (en een knuffeltje van Bliss)