PIECE OF MIES

Piece of Mies stopt en wordt BLISSLY BEAR!

Logo Blissly Bear Piece of mies stopt

Piece of Mies is de laatste jaren zo gegroeid, ook in aanbod, dat de naam en het aanbod niet meer bij ons passen. Wij hebben besloten om met Piece of Mies te stoppen en een nieuw merk op te zetten: Blissly Bear!

De doelgroep blijft hetzelfde, namelijk mama’s & kids. Het aanbod wordt totaaaal wat anders dan je bij ons (en andere bedrijven) hebt gezien: Bliss wordt erbij betrokken (we gaan samen mooie producten maken) evenals pedagogisch medewerkers. Welke producten je straks bij ons kunt kopen en downloaden houden wij nog even geheim.

Bij ons vind je straks BETAALBARE producten voor alle soorten mama’s en kids, passend aan jouw persoonlijke behoefte. Wij willen het dagelijks leven wat makkelijker maken zodat je als mama ècht tijd hebt om te genieten. (Ondanks het slaaptekort.) In onze blogs lees je straks ook meer over alle producten en kijkjes achter de schermen.

De website van Blissly Bear staat nog niet online, maar je kunt je wel alvast op de maillijst zetten om op de hoogte gehouden te worden van de lancering en producten EN EEN EXCLUSIEVE OPENINGSAANBIEDING TE ONTVANGEN. Mis het dus niet!

Mystery Boxen Piece of Mies

Wij maken wel onze voorraad op dus hebben wij een…

OPHEFFINGSUITVERKOOP D.M.V. MYSTERY BOXEN!

DE WAARDE IS ALTIJD MEER DAN DAT JE BETAALD!

Er kunnen bedrukte Shirts, bedrukte Sweaters, bedrukte Hoodies, Amberblokjes, Thee, Kinderleggings, Tassen, Sjaals, Strijkdesigns, bedrukte Rompers, Kids Shirts, Kids Sweaters, weekplanners van hout, waardebonnen voor Blissly Bear, een Karaokeset en nog meer in zitten! 

Dit is de werkwijze:

1. Koop een Mystery Box voor €20,- / €35,- / €50,- / €100,-

2. Ontvang binnen 24 uur een mail met jouw boxnummer

3. Zie in de Instagram Live (datum wordt nog bepaald, je ontvangt een mail zodra de datum bekend is) wat er in jouw Mystery Box zit (spannend!)

4. Je kunt eventueel ruilen met andere kopers door ze een DM te sturen. (Uitleg volgt in de Live)

Koop hier jouw MYSTERY BOX en mis dit niet!